Mica Elveție - 1 An în Centrul Vechi

Mica Elveție, restaurant de top care se regăsește în toate ghidurile turistice despre București, și-a respectat promisiunea făcută tinerei generații atunci când a deschis locația din Centrul Vechi, acum un an.     

Mica Elveție - 1 An în Centrul Vechi

Pe 12 septembrie 2012, inauguram restaurantul din Centrul Vechi al Bucureștiului – Strada Franceza, nr. 60 – un loc unde am implementat un concept gastronomic orientat și spre publicul tânăr și în care se regăsesc meniuri special concepute pentru tineri, la prețuri accesibile. Sărbatorim un an de atunci, cu același entuziasm și aceeași dorință de a-i încânta cu delicii culinare pe cei ce ne trec pragul.

La Mica Elveție se regăsește un întreg univers îmbelșugat cu idei și gusturi, arome și multă pasiune pentru gătit la care contribuie maestrul bucătar Jakob Hausmann, artistul responsabil de dinamica continuă a restaurantului. De 15 ani, de când am deschis primul restaurant Mica Elveție în România, brandul nostru a reușit prin meniul cu specific elvețian să se poziționeze între cele mai bune restaurante din București și să se distingă în domeniul gastronomiei prin preparatele particulare precum: carnea servită pe piatră încinsă (concept adus de Chef Jakob Hausmann în România), variate tipuri de fondue, raclette și celebra garnitură roesti.

Constant în ultimul an, meniul a fost îmbogățit cu mâncăruri rafinate gătite în combinații inedite, toate realizate de Chef Hausmann cu ingrediente proaspete, de sezon, cum ar fi: preparate vânătorești, românești, specialități de Paște, delicii din sparanghel, preparate cu pepene și recent, produse culinare cu somon.

În plus, numeroase vinuri rafinate vă așteaptă să le gustați la fiecare vizită în Mica Elveție. Potrivit unui studiu realizat de IWSR (The International Wine and Spirit Research), preferința elvețienilor pentru vinurile spumante, de calitate superioară și cu prețuri mai mari este o tendință care a înregistrat și continua să înregistreze o creștere semnificativă. Ceea ce nu e de mirare, dacă ținem cont că băuturile sofisticate sunt însoțite de alegeri culinare la fel de spectaculoase, peste tot în restaurantele din Elveția. De altfel, și în Mica Elveție din Romania se confirmă tendința de consum care pune pe primul loc cocktailuri care au la bază vinuri spumante și fructe, alături de tendința de a alege tot mai des preparate vegetariene.

Istoria de 15 ani și profesionalismul specific brandului Mica Elveție garantează multe alte reușite culinare viitoare și menținerea serviciilor la aceleași standarde de înaltă clasă.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi