Nestele Romania sarbatoreste cea de-a 20 a aniversare a marcii Joe

Nestle Romania sarbatoreste cea de-a 20 a aniversare a brand-ului JOE in cadrul unui eveniment, reunind la fabrica din Timisoara angajati, autoritati si parteneri. Aniversarea marcheaza, in egala masura, un pas inainte pentru brand-ul JOE, care, prin intermediul noii sale pozitionari, “Usor Irezistibil”, raspunde preferintelor consumatorilor si le ofera produse cu un profil nutritional imbunatatit in linie cu preferintele acestora.   

Nestele Romania sarbatoreste cea de-a 20 a aniversare a marcii Joe

Aceasta aniversare este un prilej pentru Nestle, ca lider mondial in industria alimentara, sa isi reinnoiasca angajamentul fata de Romania.
“Obiectivul Nestle Romania are in vedere beneficii reciproce in ceea ce priveste relatia cu consumatorii, comunitatea si autoritatile locale. Nu am fost niciodata atat de mandru de performantele marcilor noastre cum sunt astazi, privind la toata istoria minunata a acestei povesti locale de succes. Povestea Joe a inceput acum 20 de ani si a devenit cea mai iubita marca de napolitane din tara - un reper strategic pentru Nestle in Romania.”

Hervé de Froment,
Director General al Nestle Romania
Cea mai importanta marca locala din portofoliul Nestle Romania si cel de-al treilea contribuitor la cifra de afaceri a companiei, JOE este una dintre marcile pe care Nestle Romania conteaza pentru a sustine dezvoltarea sa si cresterea cotei de piata pe acest segment.

In termeni de performanta pe piata napolitanelor, JOE detine 25% din cota de piata in valoare (conform datelor furnizate de ACNielsen Retail Index pentru perioada aprilie 2013 – martie 2014).
De-a lungul anilor, indiferent de fluctuatiile pietei napolitanelor, JOE si-a mentinut pozitia de lider prin investitii continue in inovatie, calitate si comunicare. Napolitanele produse de Nestle in Timisoara sunt deja exportate in 12 tari din Europa si Orientul Mijlociu, precum: Ungaria, Austria, Grecia, Olanda sau Israel, existand perspective de crestere a volumului de export care, in prezent, cumuleaza 25% din totalul productiei de napolitane.
Peste 10 milioane de euro au fost investiti de Nestle in fabrica de la Timisoara, unde sunt produse anual peste 90 de milioane de napolitane. Fabrica are un numar de 440 de angajati si o suprafata totala de 21.360 metri patrati.
JOE face parte din portofoliul Nestle Romania, care acopera 8 divizii: bauturi, dulciuri, produse culinare, inghetata, cereale pentru mic dejun, produse pentru sugari, hrana pentru animale si vending.
Nestle sustine dezvoltarea durabila a societatii prin intermediul platformei Creating Shared Value care integreaza preocuparile companiei cu privire la nutritie, consumul responsabil de apa si dezvoltarea rurala. Aceasta abordare este implementata in Romania prin initiative privind alimentatia sanatoasa si grija pentru copii, cum ar fi proiectul “Impreuna crestem copii mai puternici”, desfasurat in parteneriat cu Societatea Nationala de Pediatrie in scopul promovarii unei alimentatii echilibrate cu un continut adecvat de fier.
In completarea acestor initiative, compania este activa si in privinta stimularii angajarii tinerilor prin programul “Nestlé Needs YOUth” (“Nestle are nevoie de tineri”), oferind, pana in 2016, circa 200 de locuri de munca tinerilor din Romania. Tinerii vor beneficia, de asemenea, de pregatire si consiliere pentru cariera lor.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise