Olympus România lansează gustarea nutritivă Oly Bifidus iaurt de băut

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate de pe piața locală, a lansat în România Oly Bifidus iaurt de băut, un produs lactat natural îmbogățit cu fermenți bifidus, care este în același timp o gustare sănătoasă cu arome delicioase. Produs în fabrica de la Hălchiu, județul Brașov, iaurtul are în compoziție lapte de cea mai înaltă calitate, colectat exclusiv de la ferme locale, atent selecționate.    

Olympus România lansează gustarea nutritivă Oly Bifidus iaurt de băut

Oly Bifidus iaurt de băut este ușor de savurat, nutritiv, fără conservanți sau coloranți artificiali, disponibil în cinci arome: natural, prune, pere, fructe de pădure și vișine. Lansarea acestui produs vine ca o urmare a tendințelor observate în obiceiurile de consum ale românilor, aceștia fiind din ce în ce mai atenți la calitatea produselor pe care le cumpără și încercând să ducă un stil de viață mai sănătos și mai activ.
Consumatorii români au devenit mai responsabili în privința alimentelor și a ceea ce mănâncă și sunt mai interesați de cum stilul de viață le poate afecta sănătatea. Am observat cum persoanele din jurul nostru sunt tot timpul pe fugă sau sunt prinse în activitățile zilnice și sunt în căutarea unor gustări care să fie gustoase, să aibă beneficii nutriționale și să poată fi consumate ușor. Oly Bifidus iaurt de băut este ideal și din acest punct de vedere, pentru că poate fi savurat oriunde și oricând, iar noi am luat decizia de a-l lansa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor locale”, a declarat Ilias Pliatsikas, Manager General Olympus România.
Oly Bifidus iaurt de băut este distribuit în cele mai mari supermarketuri și hipermarketuri din toată țara.
Olympus își menține strategia de a oferi consumatorilor români produse de cea mai înaltă calitate și va continua să lanseze lactate delicioase și sănătoase în 2014, după ce, în 2013, compania a lansat primele iaurturi bio produse în România și o gamă special dedicată locuitorilor din Brașov, Familia Brașoveanu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise