Păstrează toată bunătatea naturii, gătind cu Unisol!

Fie că sunt zdrobite, presate, tocate sau frământate, ingredientele naturale dau un gust special mâncării tale. Vei prefera întotdeauna vinetele tocate, proaspăt ridicate de pe grătarul de acasă, celor achiziţionate din supermarket sau pâinea frământată în cuptorul personal celei cumpărate de la magazin. Astfel de alegeri culinare înţelepte îţi ghidează viaţa şi te ajută să îi bucuri pe cei dragi în fiecare zi cu reţete gustoase ce păstrează aroma mâncării de altă dată.  

Păstrează toată bunătatea naturii, gătind cu Unisol!

Și pentru că noi ne dorim să fim alături de tine, am adunat în uleiul Unisol toată bunătatea naturală a seminţelor de floarea soarelui, obţinută din prima presare a acestora. Astfel, culegem cele mai bune seminţe, atent alese când sunt perfect coapte, şi le presăm doar o singură dată, apoi le rafinăm cu grijă pentru a păstra întreaga savoare şi esenţa miezului. În acest fel, ne asigurăm că uleiul de primă presă Unisol va îmbogăţi gustul reţetelor gătite acasă şi că vei găsi în el un aliat de încredere pentru momentele în care ai nevoie să găteşti pentru toată familia.

Nu în ultimul rând, de cinci ani de zile Unisol susţine eforturile gospodinelor de pregătire a conservelor de iarnă, susţinând o tradiţie românească autentică. Astfel, anul acesta, Unisol le-a ajutat pe româncele care apelează la întreaga familie pentru a crea reţete creative de conserve să spună un „Mulţumesc!” sincer întregii echipe.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise