Prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL va avea loc intre 17 – 19 octombrie, la Kuxa Studio, fiind o competitie marca IQads si Mixtopia.ro. Aici, publicitarii vor incerca sa gaseasca legatura perfecta intre placerea de a gati, un mod sanatos de viata si creativitate.

Pana acum s-au inscris in competitie 5 echipe dornice sa ne faca o demonstratie a talentelor culinare: pastel spices (Pastel Age), Wave Division, Interactions, Le Rouge et Le Polonique (Presage Strategic Communications) si Dregatori la cratita (Starcom). Echipele care doresc sa se inscrie trebuie sa fie formate din maxim 4 maestri bucatari ai marcomm-ului si sa trimita un formular de inscriere pe adresa Monica@IQads.ro, pana pe 10 octombrie.

In continuare, pana pe 12 octombrie, ora 14:00, echipele participante pot sa isi testeze creativitatea in cadrul unei competitii de logo-uri special create pentru acest eveniment. Inscrierile sunt asteptate pe adresa Monica@IQads.ro, la o rezolutie de minim 300 dpi, fiind prezentate pe site, dar si la Cupa Agentiilor FLORIOL, intr-un mod neconventional.

In cadrul evenimentului va fi adusa si prima orga de instrumente de bucatarie, inventata de catre inginerii de la RoboFun.

Juriul competitiei va fi alcatuit din Horia Virlan - bucatar profesionist, Carmen Tepelea - reprezentant Kuxa Studio, Alexandru Ionica - food stylist si Stela Cristea – Project Manager la Gustos.ro. Regulamentul competitiei este disponibil pe site, alaturi de toate detaliile necesare inscrierii si de informatiile despre echipele care isi anunta participarea in competitie.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.ro. Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Gustos.ro si Radio Guerrilla.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii