Morgan La Dud este unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti, fiind singurul specializat in Foié Gras din intregul Bucuresti. Pe langa preparatele delicioase cu care te incanta, restaurantul are un design ce te poarta cu gandul la perioada interbelica. O casa cu aer boem gazduieste restaurantul; acesta este structurat in 4 zone diferite, ce confera unicitate localului. De la Salonul Bordeaux, unde poti citi nestingherit carti ale marilor clasici, pana la Salonul Verde, acolo unde nimeni nu te deranjeaza daca tu nu vrei asta, sau de la cafeneaua unde te relaxezi pe ritmurile muzicii ambientale, si pana Gradina a la Francoise, racoroasa vara si incalzita iarna.



Pe langa meniul cu mancare delicioasa si rafinata in care se regasesc numeroase preparate cu foie gras pregatit impecabil, Morgan La Dud se mandreste cu 38 de sortimente de whiskey, cu Feteasca Neagra Morgan, un vin special conceput de catre Crama Basilescu pentru restaurant. Restaurantul detine, de asemenea, si un self service de bere.
Foto credit: Alex Bisi Photography

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii