În perioada 13-16 noiembrie, bucură-te de gustul adevărat al naturii! La Lidl vei găsi reduceri atractive la o selecție de produse alimentare din gama Biotrend, dar și la produse de curățare W5 eco.

Dacă vrei să încerci produse bio, care respectă standardele agriculturii ecologice, alege cu încredere produsele marcă proprie Biotrend de la Lidl. Acestea sunt fabricate în țările Uniunii Europene și etichetate corespunzător, având pe ambalaj logo-ul reprezentat de o frunză alcătuită din cele 12 stele ale UE pe fundal verde.
 
Laptele ecologic (3.99 lei) este hrănitor, are un gust consistent și provine de la vaci crescute și hrănite respectând standardele agriculturii ecologice. Untul Bio (7.99 lei), iaurtul Bio de fructe (1.49 lei) sau cel simplu (1.29 lei) sunt  surse de energie, vitamine și minerale. Pastele Bio sunt de asemenea o alegere potrivită. Fie că optezi pentru spaghetti (2.99 lei) sau fusilli (3.99 lei), rețetele pregătite vor avea un gust ideal, mai ales dacă folosești și uleiul de măsline din gama Biotrend (13.99 lei).
 
Poți încerca biscuiții Bio din ovăz (5.49 lei) bogați în fibre, care ajută la buna funcționare a inimii și la reducerea nivelului de zahăr din sânge. De asemenea, vei găsi la Lidl, la prețuri avantajoase, şi ouă ecologice (9.49 lei) sau suc bio de mere 100% (4.49 lei).
 
În plus, Lidl îți pune la dispoziție gama de produse de curățare W5 eco, care luptă eficient împotriva murdăriei, dar este în același timp prietenoasă față de natură. Poți găsi produse ecologice și eficiente, care te ajută să îți cureți casa, protejând în același timp mediul înconjurător și fără să cheltuiești foarte mult. Astfel, poți opta pentru soluția eco de curățare a geamurilor (6,29 de lei), pentru detergentul eco pentru vase (3,99 de lei) sau pentru soluția de curățare cu oțet (3,19 de lei). De asemenea, la dispoziția ta se află și soluția eco pentru curățarea și igienizarea toaletei (4,69 de lei) și soluția eco universală de curățare (6,29 de lei), ce te asigură de un impact minim asupra mediului. 
 
Prin alegerea acestor produse, respectăm natura, promovând protecția și dezvoltarea mediului înconjurător. Descoperă gama Biotrend și W5 eco de la Lidl!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii