Un restaurant din Zhengzhou, China, a starnit mari controverse in urma politicii lor: persoanele cu chip frumos nu trebuie sa-si achite consumatia.
 

Dar probabil ca si voi va intrebati care sunt criteriile pe baza carora se stabileste daca o persoana este sau nu frumoasa? In acest scop, conducerea restaurantului a angajat o echipa de oameni care lucreaza la o clinica de chirugie plastica care stabileste daca o persoana are un chip frumos sau nu.

Avand in vedere acest rationament, restaurantul s-ar mai putea numi si "locul unde mananca gratis persoanele care au suferit operatii estetice".
 
Conducerea restaurantului detaliaza criteriile pe baza caruia poti manca fara sa platesti: trebuie sa ai culoarea buzelor potrivita, o proportie perfecta intre nas si gura, un nas ascutit si o distanta considerabila intre ochi si sprancene. Cine intruneste aceste calitati, se poate bucura de o masa gratuita.

Voi ce parere aveti despre politica acestui restaurant? :-)
 
Sursa articol si sursa foto: www.foodbeast.com

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 7 comentarii
 • Fara foto
 • Fara foto

  Elena Claudia, 25 ianuarie 2015

  eu as intra .....numi place ca fac putina discriminare dar e amuzant

 • Fara foto

  Dorina Bernschutz, 19 ianuarie 2015

  Interesanta ipoteza

 • Fara foto

  Tandarescu Stefan, 16 ianuarie 2015

  cu siguranta au alte interese in spatele acestei oferte...

 • Fara foto

  Iulian Vladuca, 16 ianuarie 2015

  interesant

 • Fara foto

  Radio Sonor, 15 ianuarie 2015

  e tare...baietii ,nu mai stiu cum sa procedeze cu reclamele de busines .Dupa ce servesti cine stie ce reptile ca si asa poate nu le manaca nimeni ,te baga la reabilitat eventualele defecte...mai,mai,unde am ajuns....

 • Fara foto

  Caietul cu retete, 15 ianuarie 2015

  Ce părere am? Foarte proasta! La viitoare mea reîncarnare o să-i fac o panaramă lui Dumnezeu ca să țină minte să mă facă și pe mine ori frumoasă, ori cu bani de operații estetice! Păi nu?! :)

 • Fara foto

  Constantin Daniela, 15 ianuarie 2015

  Dar de ce nu si oamenii cei mai urati????? Nu este nimic de comentat referitor la acest restaurant! Datorita politicii, nu as intra in el chiar daca mi-ar fi o foame de lup, nu as avea niciun ban in buzunar si mi-ar oferi mancare gratis!