"Coq au vin" face parte dintre retetele clasice, atat de gustoase, incat orice bucatar, fie el amator sau profesionist, ar trebui sa stie sa o pregateasca. Cocosul pregatit in vin, asa cum ii spune pe romaneste, este o reteta care face parte din gastronomia frantuzeasca si dateaza de mai bine de 100 de ani. Rezultatul este fabulos de gustos. Pe cuvant de onoare! Iata cum se pregateste celebra reteta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii