"Coq au vin" face parte dintre retetele clasice, atat de gustoase, incat orice bucatar, fie el amator sau profesionist, ar trebui sa stie sa o pregateasca. Cocosul pregatit in vin, asa cum ii spune pe romaneste, este o reteta care face parte din gastronomia frantuzeasca si dateaza de mai bine de 100 de ani. Rezultatul este fabulos de gustos. Pe cuvant de onoare! Iata cum se pregateste celebra reteta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii