"Coq au vin" face parte dintre retetele clasice, atat de gustoase, incat orice bucatar, fie el amator sau profesionist, ar trebui sa stie sa o pregateasca. Cocosul pregatit in vin, asa cum ii spune pe romaneste, este o reteta care face parte din gastronomia frantuzeasca si dateaza de mai bine de 100 de ani. Rezultatul este fabulos de gustos. Pe cuvant de onoare! Iata cum se pregateste celebra reteta.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii