Asociatia “Romania Culinara” in colaborare cu centrul de training Horeca School lanseaza proiectul “Bursa Romania Culinara”. Scopul proiectului este sa le ofere anual unor tineri defavorizati sansa de a participa gratuit la un curs de bucatar sau de cofetar, de a face practica in restaurante de top, acces la consiliere profesionala si ulterior sansa de a avea un loc de munca. De asemenea, pentru a face posibil acest proiect se doreste colaborarea cu scolile de gatit romanesti care sa puna la dispozitie tinerilor locuri gratuite la cursurile de profil.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii