Romania Culinara si Horeca School lanseaza "Bursa Romania Culinara"

Asociatia “Romania Culinara” in colaborare cu centrul de training Horeca School lanseaza proiectul “Bursa Romania Culinara”.    Scopul proiectului este sa le ofere anual unor tineri defavorizati sansa de a participa gratuit la un curs de bucatar sau de cofetar, de a face practica in restaurante de top, acces la consiliere profesionala si ulterior sansa de a avea un loc de munca. De asemenea, pentru a face posibil acest proiect se doreste colaborarea cu scolile de gatit romanesti care sa puna la dispozitie tinerilor locuri gratuite la cursurile de profil.   

Romania Culinara si Horeca School lanseaza "Bursa Romania Culinara"

“Bursa Romania Culinara” se adreseaza tinerilor de pana in 25 de ani, fete sau baieti, cu o situatie financiara mai precara, care isi doresc sa activeze in zona culinara, in special in bucatariile de restaurante, baruri, hoteluri, etc.
Proiectul debuteaza anul acesta in Bucuresti cu ajutorul centrului de training Horeca School. Data de incepere este 4 septembrie. Durata unui curs este de 3 luni de zile.
Data limita pentru aplicatii este 20 august. Persoanele interesate trebuie sa trimita un email pe adresa [email protected] sau sa lase un mesaj pe pagina de Facebook “Romania Culinara”, www.facebook.com/Romania.Culinara.
Asociatia “Romania Culinara“ este si fondatoarea evenimentului “Saptamana Restaurantelor” ce a debutat in mai 2014 si care va avea loc din nou in aceasta toamna, in 7 orase mari ale tarii.

Asociatia a fost creata la inceputul anului 2014 si are ca scop cultivarea intereselor comune in domeniul gastronomiei precum si implementarea unor proiecte care isi propun diversificarea si modernizarea industriei culinare romanesti. Dorim sa protejam calitatea mancarii, pastrarea traditiilor culinare, sa incurajam, dar si sa cream modele economice locale sustenabile si functionale. Credem in afacerile oneste, serioase, facute in primul rand din pasiune culinara.
Pentru mai multe detalii:
www.romania-culinara.ro
www.facebook.com/Romania.Culinara
http://www.horecaschool.ro/
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise