Asociatia “Romania Culinara” in colaborare cu centrul de training Horeca School lanseaza proiectul “Bursa Romania Culinara”
 
Scopul proiectului este sa le ofere anual unor tineri defavorizati sansa de a participa gratuit la un curs de bucatar sau de cofetar, de a face practica in restaurante de top, acces la consiliere profesionala si ulterior sansa de a avea un loc de munca. De asemenea, pentru a face posibil acest proiect se doreste colaborarea cu scolile de gatit romanesti care sa puna la dispozitie tinerilor locuri gratuite la cursurile de profil. 
 
“Bursa Romania Culinara” se adreseaza tinerilor de pana in 25 de ani, fete sau baieti, cu o situatie financiara mai precara, care isi doresc sa activeze in zona culinara, in special in bucatariile de restaurante, baruri, hoteluri, etc. 
 
Proiectul debuteaza anul acesta in Bucuresti cu ajutorul centrului de training Horeca School. Data de incepere este 4 septembrie. Durata unui curs este de 3 luni de zile.
 
Data limita pentru aplicatii este 20 august. Persoanele interesate trebuie sa trimita un email pe adresa contact@cristiroman.ro sau sa lase un mesaj pe pagina de Facebook “Romania Culinara”, www.facebook.com/Romania.Culinara.
 
Asociatia “Romania Culinara“ este si fondatoarea evenimentului “Saptamana Restaurantelor” ce a debutat in mai 2014 si care va avea loc din nou in aceasta toamna, in 7 orase mari ale tarii.
 
Asociatia a fost creata la inceputul anului 2014 si are ca scop cultivarea intereselor comune in domeniul gastronomiei precum si implementarea unor proiecte care isi propun diversificarea si modernizarea industriei culinare romanesti. Dorim sa protejam calitatea mancarii, pastrarea traditiilor culinare, sa incurajam, dar si sa cream modele economice locale sustenabile si functionale. Credem in afacerile oneste, serioase, facute in primul rand din pasiune culinara.
 
Pentru mai multe detalii
www.romania-culinara.ro
www.facebook.com/Romania.Culinara 
http://www.horecaschool.ro/ 

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii