Romania Culinara si Horeca School lanseaza "Bursa Romania Culinara"

Asociatia “Romania Culinara” in colaborare cu centrul de training Horeca School lanseaza proiectul “Bursa Romania Culinara”.    Scopul proiectului este sa le ofere anual unor tineri defavorizati sansa de a participa gratuit la un curs de bucatar sau de cofetar, de a face practica in restaurante de top, acces la consiliere profesionala si ulterior sansa de a avea un loc de munca. De asemenea, pentru a face posibil acest proiect se doreste colaborarea cu scolile de gatit romanesti care sa puna la dispozitie tinerilor locuri gratuite la cursurile de profil.   

Romania Culinara si Horeca School lanseaza "Bursa Romania Culinara"

“Bursa Romania Culinara” se adreseaza tinerilor de pana in 25 de ani, fete sau baieti, cu o situatie financiara mai precara, care isi doresc sa activeze in zona culinara, in special in bucatariile de restaurante, baruri, hoteluri, etc.
Proiectul debuteaza anul acesta in Bucuresti cu ajutorul centrului de training Horeca School. Data de incepere este 4 septembrie. Durata unui curs este de 3 luni de zile.
Data limita pentru aplicatii este 20 august. Persoanele interesate trebuie sa trimita un email pe adresa [email protected] sau sa lase un mesaj pe pagina de Facebook “Romania Culinara”, www.facebook.com/Romania.Culinara.
Asociatia “Romania Culinara“ este si fondatoarea evenimentului “Saptamana Restaurantelor” ce a debutat in mai 2014 si care va avea loc din nou in aceasta toamna, in 7 orase mari ale tarii.

Asociatia a fost creata la inceputul anului 2014 si are ca scop cultivarea intereselor comune in domeniul gastronomiei precum si implementarea unor proiecte care isi propun diversificarea si modernizarea industriei culinare romanesti. Dorim sa protejam calitatea mancarii, pastrarea traditiilor culinare, sa incurajam, dar si sa cream modele economice locale sustenabile si functionale. Credem in afacerile oneste, serioase, facute in primul rand din pasiune culinara.
Pentru mai multe detalii:
www.romania-culinara.ro
www.facebook.com/Romania.Culinara
http://www.horecaschool.ro/
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise