Asociatia “Romania Culinara” in colaborare cu centrul de training Horeca School lanseaza proiectul “Bursa Romania Culinara”. Scopul proiectului este sa le ofere anual unor tineri defavorizati sansa de a participa gratuit la un curs de bucatar sau de cofetar, de a face practica in restaurante de top, acces la consiliere profesionala si ulterior sansa de a avea un loc de munca. De asemenea, pentru a face posibil acest proiect se doreste colaborarea cu scolile de gatit romanesti care sa puna la dispozitie tinerilor locuri gratuite la cursurile de profil.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii