Saptamana restaurantelor, gata de start! Toate furculitele sus!

Saptamana viitoare (de luni, 22 septembrie, pana duminica 28 septembrie inclusiv), 40 de restaurante din Bucuresti si alte cateva orase mari isi invita clienții cu oferte speciale in cadrul evenimentului national Saptamana Restaurantelor (www.SaptamanaR.ro)  

Saptamana restaurantelor, gata de start! Toate furculitele sus!

Meniuri unice, valabile doar pentru Saptamana Restaurantelor (www.SaptamanaR.ro), reduceri la tot meniul standard cuprinse intre 25 si 40%, precum si meniuri la preturi fixe incepand de la 25 lei sunt ceea ce ii asteapta pe gurmanzii din Bucuresti, Brasov, Timisoara, Iasi, Cluj, Sibiu si Constanta.
Saptamana Restaurantelor are ca sponsor principal pentru editia a doua compania Selgros, care anunta cu aceasta ocazie o promotie dedicata tot gurmanzilor. Selgros le va da ocazia acestora de a primi un maestru bucatar chiar la ei acasa. Promotia va incepe din 1 octombrie, insa cei curiosi se pot inscrie de acum pentru a afla printre primii detaliile acesteia, prin intermediul paginii www.SaptamanaR.ro/Selgros .
DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR
Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi organizat de Asociaţia Romania Culinara, Top Hospitality si Star Chefs.
Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante. Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.
DESPRE EDITIA DE TOAMNA
Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si in alte 6 orase importante (Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Sibiu si Constanta) in aceeasi perioada, 22-28 septembrie, unde toti cei pasionati de gastronomie au posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 15 septembrie aici: http://bit.do/SaptamanaRestaurantelor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise