Dupa rezultatele excelente ale primei editii (16-23 mai), organizata in Bucuresti, SAPTAMANA RESTAURANTELOR revine cu editia de toamna, in perioada 22-28 septembrie, atat in Capitala cat si in cateva din marile orase ale Romaniei.
 
DESPRE SAPTAMANA RESTAURANTELOR
 
Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi (minimum 25%) organizat de Asociaţia Romania Culinara,  Top Hospitality si Star Chefs.
 
Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante. Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.
 
DESPRE EDITIA DE TOAMNA
 
Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si in alte 6 orase importante (Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Sibiu si Constanta) in perioada 22-28 septembrie, toti cei pasionati de gastronomie avand posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 15 septembrie.
 
Lista finala a localurilor participante va fi anuntata cu o saptamana inainte de debutul evenimentului insa deja sunt confirmate pentru Bucuresti nume precum Osho, Yoshi, Morgan la Dud, Goccia sau Silk Sky Bar Restaurant.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto