Bucegi, lider de piață in categoria pateurilor la conserva de peste 10 ani, lansează o nouă platformă de comunicare, axată pe gustul foarte bun al produselor sale, identificat de către consumatori ca fiind principalul diferențiator în categoriile în care este prezentă marca. În spotul de imagine, o creație Lowe&Partners, Pavel Bartoș, cunoscutul prezentator TV, joacă rolul de concurent al unui show culinar și este pus față în față cu un chef exigent. 

„Gustul pateului Bucegi este elementul central al campaniei de comunicare, fiind apreciat în unanimitate de către consumatorii noștri. Iar decizia de a colabora cu Pavel a venit chiar de la începutul procesului de creație. Ne-am dorit să fie el cel care aduce în prim plan un adevăr incontenstabil: gustul bun al pateului Bucegi este recunoscut chiar și de cei mai pretențioși” , spune Ana Burloiu, Brand Manager, Pate Bucegi.
 
Pus în ipostaza de a convinge un chef pretențios că a pregătit ceva cu adevărat special, Pavel merge la sigur și apelează la pate Bucegi, despre care știe că va impresiona cu siguranță, dar și la o tehnică inedită de a savura pateul așa cum se cuvine: aceea de a întoarce felia. Deși reticent înainte să guste, chef-ul este cucerit de savoarea pateului Bucegi, recunoscând ca „Îi plaaaaace!”, căci Gustul bun se recunoaște!
 
Campania TV va rula în perioada 18 mai – 31 iulie 2015 și va fi susținută printr-o promoție națională ce va beneficia de amplificare în online, social media, la radio și TV. Promoția „Îți plaaace să câștigi cu Bucegi!” se va desfășura între 18 mai și 31 iulie și va invita consumatorii să înscrie prin SMS la numărul 1750 sau pe website-ul www.patebucegi.ro codul unic din spatele etichetei produselor Bucegi participante, pentru a câștiga electrocasnice Russell Hobbs sau marele premiu, de 10.000 de euro. 
 
Noul spot de promovare a produselor Bucegi poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=7MWsfnBYEA4, iar spotul de promovare a campaniei promoționale poate fi urmărit aici: https://youtu.be/UfHv-WhMEZY.  

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii