Toamna aceasta, Pizza Hut a pregătit o surpriză pentru iubitorii de pizza, pe care îi așteaptă cu rețetele preferate la un preț special. Orice pizza mică din categoriile Favorite, Speciale și Complete are acum un preț unic, de numai 10 lei.
 
De asemenea, Pizza Hut introduce în meniu trei produse noi, pentru un antreu apetisant: supă cremă de legume și supă cremă de roșii, servite cu o porție de crutoane, și nachos cu jalapenos, roșii, brânză Cheddar, brânză Mozzarella, serviți cu un sos salsa. 
 
„Cu toții avem o rețetă de pizza preferată, însă uneori ne dorim să încercăm ceva nou. Știm că e greu să iei o decizie când sunt multe variante, așa că ne-am propus să îi ajutăm pe clienții noștri cu un preț special: în perioada septembrie – octombrie pot comanda orice pizza mică doresc, cu numai 10 lei. În plus, ne-am îmbogățit meniul din restaurante cu noi antreuri, pentru o masă completă”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.
 
Oferta Pizza Hut este disponibilă în perioada septembrie – octombrie 2014, atât în restaurante, cât şi la pachet. Pizza mică are prețul de 10 lei pentru blaturile Thin’n Crispy, Pan și Classic.
 
Pentru mai multe detalii despre ofertele din restaurante, urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România. 

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii