Tefal ne prezintă o nouă soluţie pentru pregătirea meselor savuroase și sănătoase pentru întreaga familie are acum o singură soluție simplă: noul Multicooker 8in1 de la Tefal. Este uimitor cum acest aparat compact și elegant poate pregăti perfect, de fiecare dată, nenumărate feluri de mâncare, de la risotto, legume fierte și terci de ovăz, până la tocane cu carne, supe și chiar prăjituri. Cele 8 programe - orez alb, orez rapid, orez brun, cereale, fulgi de ovăz, gătire lentă, gătire la abur și desert - sunt pre-setate pentru a asigura un gătit ireproșabil. Nu trebuie să îți mai faci probleme că alimentele nu se fierb îndeajuns de bine sau mai mult decât ar trebui. Multicooker 8in1 detectează automat timpul optim pentru pregătirea fiecărui aliment și se oprește singur, astfel încât să păstreze gustul și aroma ideale.
Datorită funcțiilor pentru pornire întârziată și păstrare la cald, masa este întotdeauna gata atunci când ești și tu! Imaginează-ți că programezi  aparatul să înceapă sesiunea de gătit cât ești încă la serviciu, iar când te întorci masa te așteaptă. Dacă ceilalți ai casei mai întârzie, nu e nicio problemă: mâncarea rămâne caldă până când toți ajung acasă!

Panoul de control cu funcția LED asigură o utilizare cât mai facilă a performantului aparat, iar bolul interior, cu o capacitate de 5L, este detașabil și non-aderent, ceea ce face spălarea lui extrem de simplă. Celelalte funcții și accesorii de ultimă generație, le vei descoperi chiar tu, lăsând Multicooker 8in1 să transforme povara gătitului în plăcerea gătitului!

Pret recomandat: 379 lei

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 5 comentarii
 • Marin Fanica, 11 mai 2015

  va rog as vrea si eu niste retete pentru aceasta oala.va multumesc.

 • Ida Ida, 09 februarie 2015

  un site de retete? pentru philips am gasit... dar momentan nu am bani de philips... asa ca ma indrept spre tefal

 • Ida Ida, 09 februarie 2015

  Defineste un pic... vreau si eu sa imi iau ... momentan nu am bani de philips multicoker asa ca ma indrept spre acest tefal

 • Claudia Mariana B, 21 iunie 2014

  pt mine e un ajutor desavarsit in bucatarie

 • valentina ionita

  valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 martie 2014

  Un ajutor de nadejde...