Transavia și Golin au organizat a treia ediție a Orei de nutriție

Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat să promoveze obiceiurile alimentare sănătoase, elevii din învățământul preuniversitar implicați în programul educațional Ora de nutriție bucurându-se de implicarea domnului Prof. Dr. Nicolae Hâncu, specialist în nutriţie şi Membru de Onoare al Academiei Române.

Transavia și Golin au organizat a treia ediție a Orei de nutriție

Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat să promoveze obiceiurile alimentare sănătoase, elevii din învățământul preuniversitar implicați în programul educațional Ora de nutriție bucurându-se de implicarea domnului Prof. Dr. Nicolae Hâncu, specialist în nutriţie şi Membru de Onoare al Academiei Române.

Edițiile trecute ale Orei de nutriție au implicat sute de elevi din București, Timișoara, Cluj și Iași, iar anul acesta campania va continua în Oradea, Brașov, Sibiu și Craiova. Pe parcursul programului, elevii beneficiază de lecțiile predate de Prof. Dr. Nicolae Hâncu și reconstituie meniul unei zile, învăţând ce preparate să consume la fiecare masă, ce alimente să evite, cum să aleagă corect produsele disponibile în magazine şi ce presupune un stil de viaţă sănătos.

„Comportamentul alimentar se învață din copilărie. În plus, niciodată nu trebuie să privim alimentația izolat, ci să o includem în conceptul complex de <<stil de viață>>. Este răspunderea noastră să ne învățăm copiii să aibă un stil de viață sănătos prin alimentație, activitate fizică și odihnă. Din acest motiv, consider că un astfel de program este cel mai potrivit loc unde cei mici pot învăța despre nutriție, pentru a afla informații verificate, care au la bază un temei științific”, susține dl. Prof. Dr. Nicolae Hâncu.

„Suntem extrem de onorați să susținem Transavia în demersul de a crea o infrastructură educațională în ceea ce privește alimentația corectă și de a deschide astfel o cale către un dialog durabil despre importanța obiceiurilor alimentare sănătoase,” a declarat Anca Scarlat, Media Manager, Golin România.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu br&acirc;nză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise