Transavia și Golin au organizat a treia ediție a Orei de nutriție

Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat să promoveze obiceiurile alimentare sănătoase, elevii din învățământul preuniversitar implicați în programul educațional Ora de nutriție bucurându-se de implicarea domnului Prof. Dr. Nicolae Hâncu, specialist în nutriţie şi Membru de Onoare al Academiei Române.

Transavia și Golin au organizat a treia ediție a Orei de nutriție

Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat să promoveze obiceiurile alimentare sănătoase, elevii din învățământul preuniversitar implicați în programul educațional Ora de nutriție bucurându-se de implicarea domnului Prof. Dr. Nicolae Hâncu, specialist în nutriţie şi Membru de Onoare al Academiei Române.

Edițiile trecute ale Orei de nutriție au implicat sute de elevi din București, Timișoara, Cluj și Iași, iar anul acesta campania va continua în Oradea, Brașov, Sibiu și Craiova. Pe parcursul programului, elevii beneficiază de lecțiile predate de Prof. Dr. Nicolae Hâncu și reconstituie meniul unei zile, învăţând ce preparate să consume la fiecare masă, ce alimente să evite, cum să aleagă corect produsele disponibile în magazine şi ce presupune un stil de viaţă sănătos.

„Comportamentul alimentar se învață din copilărie. În plus, niciodată nu trebuie să privim alimentația izolat, ci să o includem în conceptul complex de <<stil de viață>>. Este răspunderea noastră să ne învățăm copiii să aibă un stil de viață sănătos prin alimentație, activitate fizică și odihnă. Din acest motiv, consider că un astfel de program este cel mai potrivit loc unde cei mici pot învăța despre nutriție, pentru a afla informații verificate, care au la bază un temei științific”, susține dl. Prof. Dr. Nicolae Hâncu.

„Suntem extrem de onorați să susținem Transavia în demersul de a crea o infrastructură educațională în ceea ce privește alimentația corectă și de a deschide astfel o cale către un dialog durabil despre importanța obiceiurilor alimentare sănătoase,” a declarat Anca Scarlat, Media Manager, Golin România.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Bounty

Prajitura Bounty

Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...

Prajitura Bounty
Omleta cu cartofi, branza si marar

Omleta cu cartofi, branza si marar

Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.

Omleta cu cartofi, branza si marar
Rulada din fleica de porc, cu carne tocata
Aperitive cu carne

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata

Reteta aceasta am pregatit-o de Paste.

Rulada din fleica de porc, cu carne tocata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor