Tu cum te pregatesti de concediu?

A venit vara. La fel de repede se apropie si concediul. Si, cum in sezonul cald majoritatea aleg sa-si petreaca zilele calduroase pe malul marii, sacrificiile de a expune un corp perfect sunt mari.

Tu cum te pregatesti de concediu?

Fiecare dintre noi vrea sa afiseze un corp perfect si bine tonifiat. Pe unii ii ajuta varsta, metabolismul sau, pur si simplu, constructia genetica. Pentru ceilalti, insa, definitia corpului perfect implica munca multa.
Cum se poate obtine un corp perfect? Bineinteles, cu multe exercitii fizice si o dieta echilibrata. Un program strict e cel mai bun prieten in atingerea obiectivelor si, pentru imbunatatirea rezultatelor, se poate apela la suplimente alimentare.
Parerile specialistilor privind suplimentele sunt impartite. Unii le considera necesare, in timp ce altii le ataca vehement. Insa, care sunt cele bune si cu rezultate multumitoare? Cele naturale, bineinteles. Din grija pentru sanatate, Koliba lanseaza concentratul proteic din zer sub forma de pulbere WPC 80%, un produs natural, disponibil in doua variante: simplu sau cu gust de ciocolata. Si, pentru o eficienta sporita, continutul de proteine uscate este de cel putin 80%. WPC-ul este o proteina bogata in aminoacizi importanti pentru cresterea masei musculare, sinteza proteinelor si suplimentarea fibrelor musculare cu nutrientii necesari.
WPC-ul nu inlocuieste un regim alimentar, ci vine ca o sursa alternativa de proteine. Alaturi de o dieta echilibrata si exercitii corespunzatoare, rezultatele vor fi vizibile in cel mai scurt timp. Doza recomandata este de 25g, dizolvabila in apa, dimineata, pe stomacul gol, sau dupa exercitiile fizice. A nu se consuma cu lapte intrucat impiedica absortia si poate avea efecte secundare (balonare, efect laxativ - cauzate si de nerespectarea dozei recomandate).
Dieta, sportul si WPC-ul vor fi secretele tale sanatoase pentru un corp perfect!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise