Dragii nostri, Festivalul Blogurilor Gustoase 2015, dedicat blogurilor culinare, a ajuns in etapa de votare!

Pana pe 15 decembrie vizioneaza retetele blogurilor inscrise in concurs si voteaza blogul preferat. Vezi care sunt blogurile inscrise la Festivalul Blogurilor Gustoase 2015, care defileaza cu mandrie in Parada Blogurilor.

Fiecare membru al comunitatii Gustos.ro poate sa voteze o singura data si doar un singur blog din fiecare categorie de concurs.

Altfel spus, pe fiecare categorie de concurs, fiecare membru Gustos.ro cu contul confirmat are la dispozitie un singur vot si trebuie sa cantareasca foarte bine inainte de a-l atribui.

Asadar, este necesar ca inainte sa votati sa vizitati toate blogurile inscrise in fiecare categorie, iar apoi sa votati blogul care i-a placut cel mai mult din fiecare categorie: Aperitive cu carne, Supe si Ciorbe, Fripturi, Mancaruri cu peste, Paste si pizza cu carne.

Daca nu aveti cont pe Gustos.ro, veti putea vota logandu-va cu contul de Facebook.

Intre 18 si 20 decembrie va fi anuntat Marele Castigator al Festivalului Blogurilor Gustoase - editia a VI-a, precum si castigatorii pentru fiecare categorie.

Blogul care va acumula cel mai mare numar de voturi din partea votantilor la festival si a juriului va fi desemnat Marele Castigator.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii