Traditii si obiceiuri identificate si promovate in cadrul campaniei de comunicare online ”Cultura si tainele painii”, derulate de Russenart Communications si Gold Maya. Una dintre cele mai importante sarbatori a toamnei – Ziua Crucii, la 14 septembrie – se inscrie in sirul obiceiurilor si datinilor. Toamna pentru tarani, incepea la 14 septembrie, de Ziua Crucii In unele zone sarbatoarea este cunoscuta sub denumirea de Ziua Crucii in timp ce in alte zone etnofolclorice ale tarii mai poarta denumirile de Carstovul Viilor, Ziua Sarpelui si Inaltarea Sfintei Cruci. In aceasta zi, taranii din satele noastre se abtineau de la consumul unor alimente care aveau simbolul crucii pe ele precum ar fi: ceapa, usturoiul, nuca si pestele.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii