Orezul - ingredientul minune al postului. Cum să transformi mâncărurile tradiționale cu Orezul Krina Balance

Orezul - ingredientul minune al postului. Cum să transformi mâncărurile tradiționale cu Orezul Krina Balance

Suntem în postul Paștelui, iar gospodinele din întreaga țară caută soluții sănătoase, rapide și gustoase pentru mesele de zi cu zi. Iar când vine vorba de orez, Orezul Balance Krina este alegerea perfectă.

Orezul Balance este o alternativă sănătoasă la orezul alb. Datorită unei tehnologii speciale de procesare, păstrează o mare parte din substanțele nutritive ale cerealelor integrale, fiind totodată moale și pufos, exact ca orezul alb. Este orezul care aduce echilibru între sănătate și gust, perfect pentru preparatele tradiționale de post. Pentru mai multe informații intră pe https://krina.eu/balance!

Fie că era vorba de sarmale de post, pilaf cu legume sau ardei umpluți, orezul dădea consistență și savoare mâncărurilor bunicilor noastre. Cu Orezul Balance Krina, readucem această tradiție în casele românilor, dar într-o variantă mai nutritivă și mai rapidă de preparat.

3 preparate de post cu Orez Balance

  1. Chiftele de orez Balance cu sos de post – crocante la exterior, moi la interior, ideale pentru orice masă de post.

2. Orez Balance cu turmeric – o combinație plină de culoare și arome orientale.

3. Praz cu orez Balance, măsline și roșii uscate – reinterpretare gustoasă a unei rețete simple și hrănitoare.

De ce să alegi Orezul Balance Krina

Orezul Balance este ideal pentru orice masă de post deoarece se fierbe rapid, devine moale și pufos, dar păstrează acea savoare autentică pe care o căutăm în preparatele românești. Nu doar că economisești timp în bucătărie, dar oferi familiei tale o variantă sănătoasă și hrănitoare.

Bucură-te de gustul autentic al mâncărurilor tradiționale românești cu Orez Balance Krina! Fii inspirat în perioada de post și descoperă mai multe rețete delicioase pe krina.eu/retete!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise