Orezul - ingredientul minune al postului. Cum să transformi mâncărurile tradiționale cu Orezul Krina Balance

Orezul - ingredientul minune al postului. Cum să transformi mâncărurile tradiționale cu Orezul Krina Balance

Suntem în postul Paștelui, iar gospodinele din întreaga țară caută soluții sănătoase, rapide și gustoase pentru mesele de zi cu zi. Iar când vine vorba de orez, Orezul Balance Krina este alegerea perfectă.

Orezul Balance este o alternativă sănătoasă la orezul alb. Datorită unei tehnologii speciale de procesare, păstrează o mare parte din substanțele nutritive ale cerealelor integrale, fiind totodată moale și pufos, exact ca orezul alb. Este orezul care aduce echilibru între sănătate și gust, perfect pentru preparatele tradiționale de post. Pentru mai multe informații intră pe https://krina.eu/balance!

Fie că era vorba de sarmale de post, pilaf cu legume sau ardei umpluți, orezul dădea consistență și savoare mâncărurilor bunicilor noastre. Cu Orezul Balance Krina, readucem această tradiție în casele românilor, dar într-o variantă mai nutritivă și mai rapidă de preparat.

3 preparate de post cu Orez Balance

  1. Chiftele de orez Balance cu sos de post – crocante la exterior, moi la interior, ideale pentru orice masă de post.

2. Orez Balance cu turmeric – o combinație plină de culoare și arome orientale.

3. Praz cu orez Balance, măsline și roșii uscate – reinterpretare gustoasă a unei rețete simple și hrănitoare.

De ce să alegi Orezul Balance Krina

Orezul Balance este ideal pentru orice masă de post deoarece se fierbe rapid, devine moale și pufos, dar păstrează acea savoare autentică pe care o căutăm în preparatele românești. Nu doar că economisești timp în bucătărie, dar oferi familiei tale o variantă sănătoasă și hrănitoare.

Bucură-te de gustul autentic al mâncărurilor tradiționale românești cu Orez Balance Krina! Fii inspirat în perioada de post și descoperă mai multe rețete delicioase pe krina.eu/retete!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise