Rozmarinul dă o aromă excelentă acestei prăjituri, care sigur o să vă surprindă!

Ingrediente:

2 oua
40g zahar brun
50g zahar alb
100g ciocolata amara
1 lingura fruunze de rozmarin taiate marunt
100g faina alba
60g faina neagra
5 g praf de copt
100 ml lapte
100 ml ulei de masline
zahar pentru presarat deasupra

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu praful de copt. Ouale le batem cu zaharul pana obtinem o spuma. Turnam in fir subtire laptele si apoi uleiul de masline (continuam sa batem cu mixerul). Adaugam rozmarinul taiat si apoi faina . Amestecam putin pana obtinem un aluat omogen.
In tava 25X 25 cm unsa cu unt turnam aluatul. Presaram ciocolata taiata marunt , apasand putin pe ea pentru a intra in aluat.Presaram zahar peste prajitura
Coacem prajitura 35 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Se lasa sa se raceasca si apoi se taie .

Poftă bună!

Descoperiti si alte retete interesante pe blogul Furnicuta Boscodina. 
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Iuliana Enache, 04 august 2013

    interesantà, merità incercatà!