Rozmarinul dă o aromă excelentă acestei prăjituri, care sigur o să vă surprindă!

Ingrediente:

2 oua
40g zahar brun
50g zahar alb
100g ciocolata amara
1 lingura fruunze de rozmarin taiate marunt
100g faina alba
60g faina neagra
5 g praf de copt
100 ml lapte
100 ml ulei de masline
zahar pentru presarat deasupra

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu praful de copt. Ouale le batem cu zaharul pana obtinem o spuma. Turnam in fir subtire laptele si apoi uleiul de masline (continuam sa batem cu mixerul). Adaugam rozmarinul taiat si apoi faina . Amestecam putin pana obtinem un aluat omogen.
In tava 25X 25 cm unsa cu unt turnam aluatul. Presaram ciocolata taiata marunt , apasand putin pe ea pentru a intra in aluat.Presaram zahar peste prajitura
Coacem prajitura 35 de minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius.
Se lasa sa se raceasca si apoi se taie .

Poftă bună!

Descoperiti si alte retete interesante pe blogul Furnicuta Boscodina. 

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • Fara foto

    Iuliana Enache, 04 august 2013

    interesantà, merità incercatà!