Am pregatit pentru voi un tort racoros, in ton cu luna Tutti Frutti.

Ingrediente:
3 foi de pandispan (cumparat sau pregatit dupa reteta preferata, eu am folosit foi cumparate)
pentru prima crema:
250g smanatana pentru frisca
1/2 plic budinca de vanilie - instant
250g mascarpone
4 linguri zahar
a doua crema:
250g zmeura
 250g smantana pentru frisca
3 linguri zahar 
1/2 plic budinca de vanilie instant
pentru ornat 
bezele 
ciocolata
gem de zmeura pentru tort - aproximativ 200g 

Mod de preparare:
Pentru prima crema, punem impreuna ingredientele intr-un castron, cu ajutorul mixerului, la viteza mare le batem pana vom obtine o crema.
Pentru a doua crema: zmeura o facem piure in robotul de bucatarie. Adaugam restul ingredientelor si cu ajutorul mixerului batem pana obtinem o crema aerata.

Asamblarea tortului: asezam primul foaie de blat pe farfurie/ platou , peste vom pune prima crema. acoperim cu a doua foaie, pe care o vom unge cu gemul de zmeura. Adaugam a treia foaie de blat peste care vom pune crema cu zmeura. Ornam cu  bezele si ciocolata rasa si punem tortul in frigider cel putin 3 ore inainte de servire.

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Furnicuta Boscodina.


Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Multumim pentru aceste retete minunate...