Am pregatit pentru voi un tort racoros, in ton cu luna Tutti Frutti.
Mod de preparare:
Asamblarea tortului: asezam primul foaie de blat pe farfurie/ platou , peste vom pune prima crema. acoperim cu a doua foaie, pe care o vom unge cu gemul de zmeura. Adaugam a treia foaie de blat peste care vom pune crema cu zmeura. Ornam cu bezele si ciocolata rasa si punem tortul in frigider cel putin 3 ore inainte de servire.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Furnicuta Boscodina.


Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii