O reteta inedita si foarte usor de facut.
Ingrediente:
1 pachet spaghete,100 gr. parmezan, 1 cutie branza ricotta 250 gr., 150 gr. unt, 50 gr. gorgonzola, 5 linguri smantana, 1 cana lapte caldut, 100 gr. fistic macinat, 1 lingura pesto verde, sare marina neiodata dupa gust
Mod de preparare:
Fierbeti spaghetele in apa cu cateva foi de dafin, conform indicatiilor de pe ambalaj. In acest timp pregatiti sosul. Intr-o tigaie adanca topiti untul si puneti fisticul, Gorgonzola si Ricotta amestecand continuu pana se face un sos compact. Intr-o alta tigaie puneti smantana si bucatiile de Parmezan (poate sa fie si ras) si amestecati continuu pana la topire. Adaugati laptele si dati intr-un clocot. Uniti cele doua compozitii adaugati si Pesto si sare si mai amestecati un pic. Cand sunt gata pastele le scurgeti le clatiti cu apa rece le stropiti cu ulei de masline si le amestecati dupa care le asvarliti in tigaia cu sosul amestecand bine. la sfarsit daca aveti puneti presara o lingura de busuioc fin taiat. serviti alaturi de un pahar de vin rosu.
Pofta buna!
Va astept in continuare cu alte delicatese pe http://papagheorghiu.blogspot.com. Sa auzim numai de bine!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii