Friptura de miel, reteta lui Pastorel Teodoreanu

Tai mielul in doua, de-a lungul coloanei vertebrale, il cureti si-l stergi (e mai bine decat sa-l speli), il sarezi si-l bagi intr-o tava cu grasime bine incinsa.

Friptura de miel, reteta lui Pastorel Teodoreanu

Bagi tava la cuptor. Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit de-un foc zdravan. Din cand in cand, ungi mielul cu pana muiata in zama lui si, daca-ti place, si in untdelemn. Cand incepe coaja sa se scorojeasca, rumenindu-se frumos, nu-ti mai ramane decat sa-l asezi pe-o farfurie calda, sa-l garnisesti cu cartofi prajiti si sa-l aduci la masa. Daca nu ai salata verde care i se potriveste cel mai bine, o poti inlocui cu o muratura in saramura sau in otet de vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise