Tai mielul in doua, de-a lungul coloanei vertebrale, il cureti si-l stergi (e mai bine decat sa-l speli), il sarezi si-l bagi intr-o tava cu grasime bine incinsa.
Bagi tava la cuptor. Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit de-un foc zdravan. Din cand in cand, ungi mielul cu pana muiata in zama lui si, daca-ti place, si in untdelemn. Cand incepe coaja sa se scorojeasca, rumenindu-se frumos, nu-ti mai ramane decat sa-l asezi pe-o farfurie calda, sa-l garnisesti cu cartofi prajiti si sa-l aduci la masa. Daca nu ai salata verde care i se potriveste cel mai bine, o poti inlocui cu o muratura in saramura sau in otet de vin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii