Tai mielul in doua, de-a lungul coloanei vertebrale, il cureti si-l stergi (e mai bine decat sa-l speli), il sarezi si-l bagi intr-o tava cu grasime bine incinsa.
Bagi tava la cuptor. Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit de-un foc zdravan. Din cand in cand, ungi mielul cu pana muiata in zama lui si, daca-ti place, si in untdelemn. Cand incepe coaja sa se scorojeasca, rumenindu-se frumos, nu-ti mai ramane decat sa-l asezi pe-o farfurie calda, sa-l garnisesti cu cartofi prajiti si sa-l aduci la masa. Daca nu ai salata verde care i se potriveste cel mai bine, o poti inlocui cu o muratura in saramura sau in otet de vin.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii