Tai mielul in doua, de-a lungul coloanei vertebrale, il cureti si-l stergi (e mai bine decat sa-l speli), il sarezi si-l bagi intr-o tava cu grasime bine incinsa.
Bagi tava la cuptor. Cuptorul trebuie sa fie bine incalzit de-un foc zdravan. Din cand in cand, ungi mielul cu pana muiata in zama lui si, daca-ti place, si in untdelemn. Cand incepe coaja sa se scorojeasca, rumenindu-se frumos, nu-ti mai ramane decat sa-l asezi pe-o farfurie calda, sa-l garnisesti cu cartofi prajiti si sa-l aduci la masa. Daca nu ai salata verde care i se potriveste cel mai bine, o poti inlocui cu o muratura in saramura sau in otet de vin.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii