O noua editie Food Bloggers Conference

Pe data de 6 iunie 2018, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o noua editie a Food Bloggers Conference.

O noua editie Food Bloggers Conference

Pe data de 6 iunie 2018, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc o noua editie a Food Bloggers Conference, renumitul eveniment dedicat food bloggerilor, celor pasionati de online si gastronomie, specialistilor din industrie si reprezentantilor celor mai active branduri de pe piata in mediul digital.
Participantii vor avea parte de o zi plina de networking, tips & tricks, prezentari utile, vorbitori renumiti si subiecte de interes.
Trenduri in gastronomie & social media
Programul de la aceasta editie #foodbloggers18 va aborda atat teme specifice gastronomiei, cat si subiecte de interes general. De la ultimele noutati legate de utilizarea Instagramului, Food Styling si obiceiuri culinare sanatoase, la abordari practice si solutii pentru cresterea blogului si a vizibilitati in fata brandurilor.
Speakeri renumiti
Printre speakerii Food Bloggers Conference 2018 Summer Edition se numara: Chef Alex Petricean, Simona Pope (Cake Designer), Chef Nico Lontras, Geanina Staicu-Avram (Jamilacuisine.ro), Teodora Istrati (Teoskitchen.ro), Camelia Juganaru (Gatesteusor.ro), Larisa Petrini (Bodyology), Sorina Fredholm (Monday Lifestyle), Cristina Toth (Divainbucatarie.ro), Monica Rosu (Foodiefamily), Mihai Baloianu (Baloianu Visuals), Radu Dumitrescu (Grey Wolf Studios), Marius Dragne (Food Photographer), Adina Chitu (Food Photographer), Catalina Penciu (Food Photographer).
Evenimentul va fi transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 6 iunie.
Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys impreuna cu Lidl si in parteneriat cu Tefal, Gelatelli, Alesto, Finn Crisp si Nespresso.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise