Conform unui nou studiu realizat de cercetatorii americani, alimentele prajite contin substante asociate cu markerii maladiei Alzheimer. Studiul a fost efectuat de catre un grup de oameni de stiinta de la Scoala de medicina Mount Sinai din New York, care au descoperit legatura dintre compusii chimici regasiti in carnea si ouale prajite, dar si in unele prajituri, produse de patiserie sau biscuiti, si unii markei ai maladiei Alzheimer, informeaza Mediafax citand sursa dailymail.co.uk.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii