Suntem ceea ce mancam. Nu este doar o vorba, ci o realitate. Mancarea de zi cu zi ne poate afecta in feluri pe care uneori nu le intelegem pe deplin. De exemplu, un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea of Las Palmas de Gran Canaria si Universitatea din Granada evidentiaza ca exista o "lista neagra a alimentelor", care ne pot provoaca depresie, irascibilitate sau anxietate. Pentru realizarea acestui studiu au fost analizati 9.000 de subiecti, care nu sufereau de boli depresive si nici nu erau pe medicamentatie antidepresiva.
Dupa sase luni, 493 de persoane au fost diagnosticate cu depresie. Astfel, a rezultat ca exista o relatie directa intre cantitatea de hrana ieftina consumata si starile de anxietate sau depresie.
- celibat
- viata mai sedentara
- consumarea unor produse cu un aport nutritiv redus
Totodata, alti factori care pot duce la depresie, mai ales in combinatie cu o dieta nesanatoasa, sunt fumatul si programul de lucru saptamanal de peste 45 de ore.
Sursa foto: sayanythingblog.com
Sursa articol: independent.co.uk
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii