Primavara isi intra glorioasa in drepturi, iar noi, iubitorii de mancare suntem mai mult decat incantati ca in curand ne vom putea bucura de mult mai multe ingrediente decat in sezonul rece. Nu stim voi, insa noi cand ne gandim la primavara ne gandim numai la preparate proaspete, pline de culoare si de sanatate. Si tocmai din acest motiv, ne-am gandit sa vorbim astazi despre 3 dintre cele mai gustoase, des folosite si sanatoase alimente pe care ni le pune primavara la dispozitie: urzicile, leurda si ridichile.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii