Primavara isi intra glorioasa in drepturi, iar noi, iubitorii de mancare suntem mai mult decat incantati ca in curand ne vom putea bucura de mult mai multe ingrediente decat in sezonul rece. Nu stim voi, insa noi cand ne gandim la primavara ne gandim numai la preparate proaspete, pline de culoare si de sanatate. Si tocmai din acest motiv, ne-am gandit sa vorbim astazi despre 3 dintre cele mai gustoase, des folosite si sanatoase alimente pe care ni le pune primavara la dispozitie: urzicile, leurda si ridichile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii