Noua ne plac foarte mult aceste dulciuri bogate in nutrienti. Adoram sa rontaim cate un baton energizant in pauza de masa, dar preferam sa le evitam pe cele din comert pentru ca ele contin adesea atat cantitati mari de zahar, cat si ingrediente ale caror nume nici macar nu le putem pronunta. Asadar, preferam sa sacrificam 20 de minute din timpul nostru liber pentru a pregati in casa aceste bunataturi naturale. Pentru a pregati batoane energizante acasa ai nevoie doar de trei ingrediente naturale si de un robot de bucatarie, asa ca de ce sa nu o faci? Iata cat de simplu se prepara batoanele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii