Stim ca auziti acest sfat in fiecare zi, dar il repetam si noi. E foarte important sa mancati legume in fiecare zi! Consumul de legume este recomandat pentru imbunatatirea sanatatii organismului, insa nu multa lume stie ca aceste alimente trebuiesc pregatite intr-un anumit fel pentru a-si pastra substantele nutritive. Asadar, am decis ca astazi sa va prezentam cinci sfaturi utile pentru a gati legumele fara ca acestea sa-si piarda vitaminele.
Gateste broccoli la abur si soteaza morcovii. Atunci cand tai aceste legume, iar apoi le gatesti folosind o sursa de caldura, ele elibereaza antioxidanti puternici, care ajuta la prevenirea diferitelor tipuri de cancer.
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii