Stim ca auziti acest sfat in fiecare zi, dar il repetam si noi. E foarte important sa mancati legume in fiecare zi! Consumul de legume este recomandat pentru imbunatatirea sanatatii organismului, insa nu multa lume stie ca aceste alimente trebuiesc pregatite intr-un anumit fel pentru a-si pastra substantele nutritive. Asadar, am decis ca astazi sa va prezentam cinci sfaturi utile pentru a gati legumele fara ca acestea sa-si piarda vitaminele.
Gateste broccoli la abur si soteaza morcovii. Atunci cand tai aceste legume, iar apoi le gatesti folosind o sursa de caldura, ele elibereaza antioxidanti puternici, care ajuta la prevenirea diferitelor tipuri de cancer.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii