Ouale se incadreaza cu usurinta in top 5 alimente pe care le preferam atunci cand gatim. Nu numai pentru ca sunt pline de nutrienti, dar si pentru ca sunt foarte gustoase. Poti pregati o multime de retete cu ajutorul lor. De la omlete pufoase la oua ochiuri cu spanac, oua jumari, prajituri minunate sau bezele crocante pe care sa le imparti cu toti cei dragi. E clar! Ne plac la nebunie aceste "cadouri" pe care ni le ofera pasarile. Iar astazi am aflat un nou motiv pentru care ar trebui sa le consumam tot mai des. Ouale ar putea preveni pierderea memoriei si micsora riscul de aparitie a dementei.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii