Cu totii am auzit despre dieta vegana sau dieta vegetariana, unele dintre cele mai in voga stiluri de alimentatie din ultimii ani. Pe langa acestea, un curent si mai nou a aparut: reducetarianismul. Acest nou trend consta in reducerea portiilor de carne consumate, fara a o elimina insa de tot.
 
Fondatorii acestui nou stil de mancat sanatos sunt Brian Kateman si Tyler Alterman reduc acest nou trend in 3 cuvinte: mananca mai putina carne. Practic, reducetarianismul este calea de mijloc dintre vegetarieni si consumatorii de carne. 
 
Conceptul permite consumatorilor sa mearga pe o linie fina aflata intre obligatiile lor morale si nevoile lor nutritionale de baza. Reducetarianismul este foarte atragator datorita faptului ca nu interzice complet consumarea vreunui aliment, fiind permis consumul de carne, oua si lactate.
 
Printre beneficiile pe care reducetarianismul le aduce se numara si scaderea riscului de aparitie a diabetului, reducerea celulelor canceroase, protejarea sanatatii inimii si scaderea in greutate, printre altele. Fondatorii acestui trend incurajeaza catre reducerea consumului de carne, subtituind-o cu alte alimente, mult mai benefice organismului, precum legumele sau fructele. De asemenea, acestia ne mai recomanda sa consumam carne de calitate si sa reducem consumul de fructe de mare si lactate.
 
Kateman sfatuieste iubitorii de carne sa incerce sa o reduca incet: fie prin portii mai mici, fie prin consumul de carne doar in anumite zile, afirmand ca in acest mod putem sa adoptam noul concept ca mod de viata mult mai simplu.
 

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

 • 6 comentarii
 • Lucica Tudor, 15 februarie 2015

  f bine spus

 • Cicerone Stanescu, 12 februarie 2015

  Interesant si corect. Cred in acest mod de alimentatie.

 • Sova Valeriu-Marius, 12 februarie 2015

  Este adevarat!Asa procedez mai de mult si functioneaza.

 • Mona Popescu, 11 februarie 2015

  ok

 • Aurelian Dobre, 11 februarie 2015

  PTC-ul momentului: https://trafficmonsoon.com/?ref=stefyazzurro Pentru cei care se înscriu si au nelămuriri: dobreaurelian1988@gmail.com

 • Mircea Ioan Cuzma, 10 februarie 2015

  Cred ca accest stil de dieta este bun.An sa incerc