Dacă dormi opt ore pe noapte, înseamnă că stai trează 16 ore pe zi, adică 960 de minute. Cu atâtea minute la dispoziţie sigur îţi permiţi să iroseşti câteva pentru a folosi mici trucuri ce te ajută să slăbeşti chiar fără să-ţi dai seama.
Lucrurile mici repetate pe termen lung înseamnă o slăbire lentă, dar sigură şi fără efectul yo-yo.
Dacă îţi intră în rutina zilnică trucurile de mai jos te ajută să slăbeşti mai repede decât prin simpla cură de slăbire. Şi nici unul din ele nu-ţi va răpi mai mult de 60 de secunde.

• Bea apă înainte de fiecare masă. Este dovedit ştiinţific faptul că cei care beau două pahare de apă înaintea fiecărei mese consumă mai puţine calorii. În cadrul unui studiu, cei care au folosit acest truc au slăbit cu 2,5 kilograme mai mult în 12 săptămâni.

• Pregăteşte-ţi mâncarea de acasă. Într-adevăr, e posibil să-ţi ia mai mult de un minut, dar probabil mai puţin de cinci. Ajunge să „arunci” într-o caserolă câteva legume şi o bucată de brânză slabă şi te-ai ales cu un prânz sănătos şi mult mai dietetic decât cel pe care l-ai cumpăra de la patiserie.

• Combină sucul cu apă. Când vrei să îţi potoleşti setea cu sucul preferat, toarnă în pahar jumătate apă şi jumătate suc. Poţi să scuteşti peste 50 de calorii la un pahar mare.

• Mişcă-te. Când vorbeşti la telefon, când discuţi cu partenerul despre problemele casei, când urmăreşti ştirile la televizor găseşte-ţi şi o ocupaţie. Poţi să uzi florile, să ştergi praful etc. Par lucruri simple, dar în cursul unei zile caloriile arse se adună.

• Sună o prietenă. Nu ai cu ce să-ţi ocupi timpul? În loc să te îndrepţi către frigider, pune mâna pe telefon şi sună o prietenă cu care nu ai mai vorbit demult.

• 10 flotări. Iar când te chinuie pofta de ciocolată, încearcă să o păcăleşti cu 10 flotări, abdomene sau sărituri de coardă. Arzi nişte calorii şi îţi iei gândul de la ispită.

• Mănâncă o bomboană. Tot pentru momentele când îţi e poftă de ceva, ţine la îndemână nişte dropsuri mentolate fără zahăr. Gustul lor îţi va tăia pofta de dulce.• Studiază ambalajele. Durează doar câteva secunde să-ţi arunci ochii pe ambalajele alimentelor preferate şi nu este exclus să ai surprize.

• Bea un ceai. Ceaiul verde, foarte util în cura de slăbire, se poate consuma înainte de exerciţiile fizice pentru că încurajează transformarea grăsimilor în energie. Chiar dacă nu eşti tocmai sportivă, poţi să bei ceai înainte să pleci la plimbare sau la cumpărături. Şi mersul pe jos este tot o activitate fizică.

• Presară seminţe de in în mâncare. Seminţele de in conţin grăsimi sănătoase şi fibre care te ajută să te saturi mai repede. Le poţi pune în cerealele cu lapte, în supă, iaurt sau salate.Descoperă pe Unica.ro tot ceea ce trebuie să ştii despre sănătatea ta!


Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1000 lei
3299.99 lei
2299.99 lei

  • 0 comentarii