In loc de friptura de porc, anul acesta de Craciun poti incerca o friptura delicioasa de pui, dupa o reteta pe care o recomanda chiar Jamie Oliver. Este o metoda perfecta de a mai reduce colesterolul in aceasta perioada, cand mancarurile grase sunt peste tot, si, in acelasi timp, este un fel de mancare extrem de gustos. Iata cum spune Jamie ca se prepara:
Pentru untul aromat:
75 g hribi uscati
Mod de preparare:
Cuptorul se da la incalzit pana ajunge la 190ºC, iar puiul se lasa sa ajunga la temperatura camerei, in timp ce prepari untul aromat.
Sursa foto si articol: amazon.co.uk, jamieoliver.com
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii