In loc de friptura de porc, anul acesta de Craciun poti incerca o friptura delicioasa de pui, dupa o reteta pe care o recomanda chiar Jamie Oliver. Este o metoda perfecta de a mai reduce colesterolul in aceasta perioada, cand mancarurile grase sunt peste tot, si, in acelasi timp, este un fel de mancare extrem de gustos. Iata cum spune Jamie ca se prepara:
Pentru untul aromat:
75 g hribi uscati

Mod de preparare:
Cuptorul se da la incalzit pana ajunge la 190ºC, iar puiul se lasa sa ajunga la temperatura camerei, in timp ce prepari untul aromat.
Sursa foto si articol: amazon.co.uk, jamieoliver.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii