
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
- 20 comentarii
-
-
Edit Sandor, 12 iulie 2014
eu tin usturoiul in frigider, sta mult mai mult, si nu se usca
-
Edit Sandor, 12 iulie 2014
Multe am auzit, dar tot nu pricep ce este de fapt dovleacul rosu
-
Victoria Mitzuca, 27 iunie 2014
Mierea este singurul aliment - de pe pamant - care nu are termen de garantie !!! Rezista si este buna de mancat si dupa 1.000 de ani !
-
Lucia Gheorghe, 26 iunie 2014
stim ca au miros unele alimente
-
Mariana Cornoiu, 26 iunie 2014
Daca este de salcam si fagurii sunt noi, atunci nu se zahariseste!
-
Manole_Gina, 03 martie 2014
imformatii importante multumim
-
Veronica Musat, 22 ianuarie 2014
Interesant, si va multumim.
-
Anca Panghea, 21 ianuarie 2014
Mierea care ramane lichida nu este 100% naturala. Cea naturala se zahariseste intotdeauna.
-
Constantin Elena, 18 ianuarie 2014
multumesc pentru sfaturi.chiar ma bucur cand invat ceva nou
-
kok miori, 18 ianuarie 2014
Minunate idei pe care le voi practica.
-
Coty Anaq, 18 ianuarie 2014
mierea originala se zahariseste, dar nu se strica. Si daca pui si tii cateva Minute mierea zaharizata in apa fierbinte, din nou se poate folosi ca si inainte
-
Marieta_Pall, 18 ianuarie 2014
chestia cu ceapa si cartofii...interesant.
-
Anton Ionela, 18 ianuarie 2014
informatii importante pe care nu le stiam,multumesc
-
Roxana Ela Naftanaila, 18 ianuarie 2014
Avocado nu se coace decat dupa ce este cules.Ceapa si cartofii nu se pun impreuna...chiar nu stiam...Usturoiul nu se tine in pungi inchise..Interesant!
-
Simon Petru, 17 ianuarie 2014
multumesc,de mare ajutor
-
Bortos Viorica, 16 ianuarie 2014
Mul;tumim. Nu le stiam pe toate.
-
Gabriela Weber, 16 ianuarie 2014
multumim de sfaturi!nu le cunosteam pe toate!
-
Edward Waiss, 15 ianuarie 2014
Foarte interesant ! Sunt utile aceste sfaturi, vă rog să continuati,,, Felicitări !
-
Paul Mitricuna, 15 ianuarie 2014
sfaturi utile pt noi toti felicitari multe nu le cunoastem si invatam mereu dela voi
Edit Sandor, 12 iulie 2014
mierea originala se zahariseste, dar nu se strica. Si daca pui si tii cateva Minute mierea zaharizata in apa fierbinte, din nou se poate folosi ca si inainte