10 combinatii perfecte de arome pentru ciocolata calda

  Sarbatorile de iarna se apropie, iar in mai multe parti ale lumii iarna s-a instalat deja. Si care este cel mai bun remediu pentru a ne incalzi in noptile geroase de iarna? Bineinteles ca este vorba despre minunata ciocolata calda. Ciocolata calda poate fi aromata cu diverse ingrediente care ii pot schimba intr-o mare masura gustul. Fie ca esti innebunit dupa aroma de dovleac sau dupa o ciocolata calda cu Nutella, vei fi cu siguranta impresionat de cel putin una dintre urmatoarele combinatii de arome:  

10 combinatii perfecte de arome pentru ciocolata calda

1. Menta. 225 ml lapte integral + 85 grame fulgi de ciocolata+ 1 lingurita esenta de menta.

2. Portocala. 225 ml lapte + 1/2 lingura zahar + 1/2 lingura coaja de portocala rasa + 57 grame ciocolata neagra.

3. Vegana. 225 ml lapte de migdale + 1 - 1/2 pudra de cacao neindulcita + 2 lingurite zahar de palmier.

4. Azteca. 225 ml lapte + 140 grame ciocolata neagra taiata cubulete + 1/4 lingurita scortisoara + putin ardei iute.

5. Unt de arahide. 225 ml lapte degresat + 115 grame smantana + 115 grame ciocolata neagra taiata bucatele + 1/4 .

6. Dovleac. 1 lingurita sirop de artar + 1/2 lingurita aroma de dovleac + 225 ml lapte integral + 1 lingurita pudra de cacao neindulcita.
7. Nutella. 225 ml lapte integral + 2 linguri Nutella + 1 lingurita cacao + 1 varf de sare.

8. Caramel. 115 ml lapte + 140 gr bucatele de ciocolata + 50 gr smantana + 3 linguri sos de caramel.

9. Lavanda alba. 225 ml lapte integral + 1/4 lingurita muguri de lavanda + 85 gr fulgi ciocolata alba.

10. Irlandeza. . 225 ml lapte + 85 gr fulgi ciocolata + 60 ml Bailey's Irish Cream.

Sursa: www.sheknows.com

Sursa foto: www.flickr.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise