10 combinatii perfecte de arome pentru ciocolata calda

  Sarbatorile de iarna se apropie, iar in mai multe parti ale lumii iarna s-a instalat deja. Si care este cel mai bun remediu pentru a ne incalzi in noptile geroase de iarna? Bineinteles ca este vorba despre minunata ciocolata calda. Ciocolata calda poate fi aromata cu diverse ingrediente care ii pot schimba intr-o mare masura gustul. Fie ca esti innebunit dupa aroma de dovleac sau dupa o ciocolata calda cu Nutella, vei fi cu siguranta impresionat de cel putin una dintre urmatoarele combinatii de arome:  

10 combinatii perfecte de arome pentru ciocolata calda

1. Menta. 225 ml lapte integral + 85 grame fulgi de ciocolata+ 1 lingurita esenta de menta.

2. Portocala. 225 ml lapte + 1/2 lingura zahar + 1/2 lingura coaja de portocala rasa + 57 grame ciocolata neagra.

3. Vegana. 225 ml lapte de migdale + 1 - 1/2 pudra de cacao neindulcita + 2 lingurite zahar de palmier.

4. Azteca. 225 ml lapte + 140 grame ciocolata neagra taiata cubulete + 1/4 lingurita scortisoara + putin ardei iute.

5. Unt de arahide. 225 ml lapte degresat + 115 grame smantana + 115 grame ciocolata neagra taiata bucatele + 1/4 .

6. Dovleac. 1 lingurita sirop de artar + 1/2 lingurita aroma de dovleac + 225 ml lapte integral + 1 lingurita pudra de cacao neindulcita.
7. Nutella. 225 ml lapte integral + 2 linguri Nutella + 1 lingurita cacao + 1 varf de sare.

8. Caramel. 115 ml lapte + 140 gr bucatele de ciocolata + 50 gr smantana + 3 linguri sos de caramel.

9. Lavanda alba. 225 ml lapte integral + 1/4 lingurita muguri de lavanda + 85 gr fulgi ciocolata alba.

10. Irlandeza. . 225 ml lapte + 85 gr fulgi ciocolata + 60 ml Bailey's Irish Cream.

Sursa: www.sheknows.com

Sursa foto: www.flickr.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise