Sarbatorile de iarna se apropie, iar in mai multe parti ale lumii iarna s-a instalat deja. Si care este cel mai bun remediu pentru a ne incalzi in noptile geroase de iarna? Bineinteles ca este vorba despre minunata ciocolata calda. Ciocolata calda poate fi aromata cu diverse ingrediente care ii pot schimba intr-o mare masura gustul. Fie ca esti innebunit dupa aroma de dovleac sau dupa o ciocolata calda cu Nutella, vei fi cu siguranta impresionat de cel putin una dintre urmatoarele combinatii de arome:
Sursa: www.sheknows.com
Sursa foto: www.flickr.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii