12 pasi pentru a scapa de mirosurile neplacute din bucatarie

Ne place sa gatim, si mai ales, sa mancam, insa nu ne place sub nici o forma atunci cand in bucatarie se "instaleaza" mirosuri neplacute in urma gatitului. Din fericire, exista cateva solutii pentru a preveni si a rezolva astfel de situatii neplacute.  

12 pasi pentru a scapa de mirosurile neplacute din bucatarie

Iata care sunt:

I. Inainte de a incepe gatitul

1. Inchide usa de la bucatarie si deschide larg geamurile.
2. Pune un ventilator mic in bucatarie, pentru a indeparta mirosurile neplacute.
3. Asigura-te ca bucataria este curata inainte de a incepe sa gatesti.
II. In timp ce gatesti

1. Pune resturile care pot aduce mirosuri neplacute (precum peste sau legume) intr-un sac de plastic separat, pe care sa il duci afara imediat ce termini de gatit.
2. Curata in timp ce gatesti (spala tigaile sau vasele pe masura ce iti termini treaba cu ele si nu le lasa in chiuveta).

III. Dupa gatit

1. Inmoaie felii de paine in otet si pune-le in diferite colturi ale bucatariei, pentru a elimina mirosurile neplacute.
2. Pune otet intr-o cratita si lasa pe aragaz pana da intr-un clocot.
3. Fierbe coaja de citrice in putina apa pana cand apa da intr-un clocot.
4. Pune zahar, unt si scortisoara pe o foaie de aluminiu si aseaz-o intr-o tava. Baga la cuptor pentru jumatate de ora, o ora. Bucataria ta va mirosi a fursecuri si acadele!
5. Inmoaie bilute de bumbac in extract de vanilie si pune-le in fiecare colt al casei. Va mirosi irezistibil!

Sursa articol: www.buzzfeed.com

Sursa foto: www.flickr.com
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise