3 motive pentru care e mai bine să comanzi online torturi pentru un eveniment

3 motive pentru care e mai bine să comanzi online torturi pentru un eveniment

Tortul este desertul central din cadrul unui eveniment, iar invitații îl așteaptă cu nerăbdare de fiecare dată. Tocmai de aceea, trebuie să arate impecabil și să fie gustos în egală măsură. Prepararea unui tort nu este tocmai simplă, mai ales când vine vorba de decorarea acestuia. Este nevoie nu numai de ustensile speciale, ci și de răbdare și îndemânare.

Pentru evenimente și ocazii, cele mai multe persoane aleg să cumpere tortul de la cofetărie. Pentru un plus de confort și flexibilitate, se poate alege varianta de a comanda tortul online de la cofetaria eTorturi, din confortul casei, iar acest serviciu este avantajos din mai multe puncte de vedere:

1. Catalogul de torturi se poate consulta de acasă

Persoanele care optează pentru o comandă de tort online pot să consulte catalogul de torturi de acasă, de pe telefon sau calculator. Pe lângă faptul că nu mai trebuie să meargă la cofetărie, au la dispoziție o varietate mai mare de torturi, mai multe decât ar avea disponibile în locația propriu-zisă a oricărei cofetării.

Astfel, alegerea finală este simplificată. Cei care vor să comande un tort pot să aleagă din cele afișate în catalog sau pot solicita un model personalizat, printr-un apel telefonic. Torturile personalizate sunt preferate pentru cele mai multe ocazii, fie că e vorba de zile de naștere, nunți sau botezuri. Pe lângă model, se pot alege cantitatea și compoziția dorite. Cât despre compozițiile torturilor, lista este la fel de generoasă;

2. Tortul este livrat la ușa casei

Nu sunt necesare deplasări pentru a face comandă de tort, dar nici pentru a îl ridica. Acesta va fi livrat la domiciliu sau la o altă adresă, în cazul în care persoana care a comandat tortul vrea să facă o surpriză cuiva drag. Tortul este preparat în ziua de livrare și trimis la adresa și ora menționate în formularul de comandă.

Livrarea tortului la domiciliu la o oră stabilită în prealabil este soluția potrivită pentru cei care vor să facă o surpriză cuiva care locuiește în aceeași casă. Dacă tortul ar fi fost cumpărat de la cofetărie, acesta ar fi trebuit depozitat în frigider până la momentul surprizei, cu riscul ca persoana pentru care a fost comandat să îl descopere mai repede decât ar fi trebuit;

3. Comenzile se plasează la orice oră

Un alt avantaj de care se bucură cei care comandă torturi online este posibilitatea de a plasa comenzi la orice oră. Astfel, dacă își amintesc la miezul nopții că urmează ziua unui persoane dragi, pot plasa rapid comanda, fără să amâne pentru a doua zi.

Persoanele care doresc să comande la domiciliu torturi preparate din ingrediente naturale, proaspete și de calitate, pot alege cofetăria eTorturi.ro, de unde vor putea alege dintr-o mulțime de compoziții și unde toate torturile au blat de casă. Decorurile sunt realizate manual și în final torturile transpun în realitate viziuni fantastice.

Se poate spune că serviciu de livrare a torturilor la domiciliu corespunde cu cerințele societății moderne. Comanda se face rapid de pe orice dispozitiv conectat la internet, iar varietatea de torturi este impresionantă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor