Omleta este una dintre cele mai simple retete, si cu siguranta, multi dintre noi au incercat-o cel putin o data. Mai mult decat atat, suntem siguri ca majoritatea dintre noi si-au facut debutul in bucatarie cu aceasta reteta clasica.
Sfat: Amesteca energic ouale pana cand galbenusul se sparge si se amesteca perfect cu albusul. Acest pas ar trebui sa dureze intre 30 si 40 secunde.
4. Folositi tigaia gresita
Sfat: Folositi tigai corespunzatoare pentru cantitatea de oua pe care o pregatiti. Daca nu aveti o tigaie mica, puteti folosi chiar si o cratita de dimensiuni reduse. Este de preferat sa folositi tigai antiaderente.
5. Lasati ouale pe foc prea mult
.
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii