Multi dintre noi nu isi vad diminetile fara a avea alaturi o ceasca apetisanta si aromata de cafea. Insa cum putem sti ca avem in ceasca cea mai buna cafea? De multe ori, ne lasam pacaliti de aroma imbietoare a cafelei si uitam sa fim atenti la alte detalii, precum culoarea sau textura cafelei, indicatori esentiali ai calitatii acesteia. Iata 5 diferente intre o cafea de calitate superioara si una de calitate inferioara:
3. Atentia acordata procesului de uscare al cafelei
4. Prospetimea
5. Prepararea
Chiar daca ati investit intr-o cafea buna, tot trebuie sa acordati atentie prepararii acesteia. In primul rand, cafeaua trebuie facuta mereu in acelasi ibric pentru a pastra intacta aroma. Cafeaua se pregateste la foc mic, iar in cazul in care se adauga miere, aceasta se pune la sfarsit.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii