Porumbul nu este nu numai un aliment delicios cu care ne putem rasfata pe timpul verii, ci si o cereala bogata in fibre, care poate fi gatita in foarte multe modalitati. Fie ca vrei sa-ti surprinzi prietenii cu un pranz deosebit, fie ca vrei sa te delectezi cu ceva bun, poti folosi porumbul ca ingredient principal al mancarii pe care o prepari! Iata cinci idei de retete inedite pe care le poti pune si tu in practica!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii