Porumbul nu este nu numai un aliment delicios cu care ne putem rasfata pe timpul verii, ci si o cereala bogata in fibre, care poate fi gatita in foarte multe modalitati. Fie ca vrei sa-ti surprinzi prietenii cu un pranz deosebit, fie ca vrei sa te delectezi cu ceva bun, poti folosi porumbul ca ingredient principal al mancarii pe care o prepari! Iata cinci idei de retete inedite pe care le poti pune si tu in practica!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii