Somonul poate fi servit simplu, pentru o cina din cursul unei saptamani aglomerate sau dimpotriva, poate fi un felul principal al unei cine sofisticate. Totul depinde de modul in care il gatesti si ce servesti alaturi. Oricum ai decide sa il pregatesti, un lucru este cert: somonul este gustos si pe placul oricarui musafir!
3. Ce este albumina?
4. Gateste somonul incet, la temperatura scazuta
Gatitul la temperatura scazuta timp indelungat va face minuni asupra somonului. Carnea se va mentine suculenta si se va topi pur si simplu in gura!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii