Nu este un secret pentru nimeni: mancarea din avion nu este foarte buna la gust. Acest lucru nu are insa de a face cu calitatea preparatelor sau cu indemanarea bucatarului, ci mai degraba cu altitudinea. In momentul in care altitudinea se mareste, perceptia noastra asupra gusturilor dulce si sarat scade cu aproximativ 30%. Asadar, ati fi surprinsi sa constatati ca acelasi tip de mancare are un gust diferit cand este consumat la sol si un alt gust fata de momentul in care il consumam la inaltime.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii