Negresele sunt unele dintre cele mai comune si simple prajituri, potrivite pentru orice ocazie si orice moment al zilei.

Totusi, desi nu au un nivel mare de dificultate, nu ies intotdeauna perfect. Iata cateva mici trucuri pe care este bine sa le cunosti atunci cand vrei sa faci negrese:
 

 
1.  Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei inainte de a fi amestecate. Iar un mic pont pentru cazul in care uitati sa scoateti din frigider ingredientele este sa le puneti pentru cateva minute in apa calduta.

2. Foloseste o ciocolata de calitate! Negresele nu au nevoie decat de cateva ingrediente, asa ca acestea trebuie sa fie de o calitate superioara. Foloseste o ciocolata buna si vei vedea diferenta!

3. Nu folositi multe arome combinate! Intr-o astfel de prajitura trebuie sa accentuam gustul ciocolatei, nu sa il mascam, asadar, o negresa va fi cu siguranta, mult mai reusita cu mai putine arome.
 
4. Recipientul de coacere este foarte important! Atunci cand faceti negrese, uitati-va si la dimensiunea tavii specificata in reteta pe care o urmati, tavile putand fi diferite ca marime. In caz contrar, cu o cantitate prea mare de compozitie intr-un recipient de copt, negresa va ramane necoapta, iar intr-o tava prea mica prajitura se va usca.

5. Diferenta dintre negresele clasice si negresele fudgy (usor crocante la exterior, moi in interior) nu consta in timpul de coacere, ci in reteta folosita. O negresa tinuta prea putin la cuptor va fi doar o negresa nefacuta! Pentru a putea obtine invelisul crocant si interiorul cremos, trebuie sa folosesti reteta potrivita!
 
6. Lasa negresele sa se raceasca! Odata scoase din cuptor, negresele mai au nevoie de timp pentru racire. Dupa ce se racesc, acestea vor putea fi scoase mult mai usor din tava, pastrandu-si forma perfecta.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Doinita Drilea, 24 august 2014

    Multumim ptr.toate sfaturile!!!!!

  • Fara foto

    Barbu Monica, 24 august 2014

    multumesc sfaturi bune de tinut minte

  • Fara foto

    Mariana Duta, 21 august 2014

    Aceste sfaturi sunt binevenite