Negresele sunt unele dintre cele mai comune si simple prajituri, potrivite pentru orice ocazie si orice moment al zilei. Totusi, desi nu au un nivel mare de dificultate, nu ies intotdeauna perfect. Iata cateva mici trucuri pe care este bine sa le cunosti atunci cand vrei sa faci negrese:
2. Foloseste o ciocolata de calitate! Negresele nu au nevoie decat de cateva ingrediente, asa ca acestea trebuie sa fie de o calitate superioara. Foloseste o ciocolata buna si vei vedea diferenta!
3. Nu folositi multe arome combinate! Intr-o astfel de prajitura trebuie sa accentuam gustul ciocolatei, nu sa il mascam, asadar, o negresa va fi cu siguranta, mult mai reusita cu mai putine arome.
5. Diferenta dintre negresele clasice si negresele fudgy (usor crocante la exterior, moi in interior) nu consta in timpul de coacere, ci in reteta folosita. O negresa tinuta prea putin la cuptor va fi doar o negresa nefacuta! Pentru a putea obtine invelisul crocant si interiorul cremos, trebuie sa folosesti reteta potrivita!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii