Negresele sunt unele dintre cele mai comune si simple prajituri, potrivite pentru orice ocazie si orice moment al zilei. Totusi, desi nu au un nivel mare de dificultate, nu ies intotdeauna perfect. Iata cateva mici trucuri pe care este bine sa le cunosti atunci cand vrei sa faci negrese:
2. Foloseste o ciocolata de calitate! Negresele nu au nevoie decat de cateva ingrediente, asa ca acestea trebuie sa fie de o calitate superioara. Foloseste o ciocolata buna si vei vedea diferenta!
3. Nu folositi multe arome combinate! Intr-o astfel de prajitura trebuie sa accentuam gustul ciocolatei, nu sa il mascam, asadar, o negresa va fi cu siguranta, mult mai reusita cu mai putine arome.
5. Diferenta dintre negresele clasice si negresele fudgy (usor crocante la exterior, moi in interior) nu consta in timpul de coacere, ci in reteta folosita. O negresa tinuta prea putin la cuptor va fi doar o negresa nefacuta! Pentru a putea obtine invelisul crocant si interiorul cremos, trebuie sa folosesti reteta potrivita!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii