Negresele sunt unele dintre cele mai comune si simple prajituri, potrivite pentru orice ocazie si orice moment al zilei. Totusi, desi nu au un nivel mare de dificultate, nu ies intotdeauna perfect. Iata cateva mici trucuri pe care este bine sa le cunosti atunci cand vrei sa faci negrese:
2. Foloseste o ciocolata de calitate! Negresele nu au nevoie decat de cateva ingrediente, asa ca acestea trebuie sa fie de o calitate superioara. Foloseste o ciocolata buna si vei vedea diferenta!
3. Nu folositi multe arome combinate! Intr-o astfel de prajitura trebuie sa accentuam gustul ciocolatei, nu sa il mascam, asadar, o negresa va fi cu siguranta, mult mai reusita cu mai putine arome.
5. Diferenta dintre negresele clasice si negresele fudgy (usor crocante la exterior, moi in interior) nu consta in timpul de coacere, ci in reteta folosita. O negresa tinuta prea putin la cuptor va fi doar o negresa nefacuta! Pentru a putea obtine invelisul crocant si interiorul cremos, trebuie sa folosesti reteta potrivita!
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii