Pregatirea pachetului, desi poate parea o activitate banala si foarte simpla, ne poate da adevarate batai de cap. In primul rand, trebuie sa ne hotaram asupra alimentelor sau preparatelor pe care vrem sa le savuram, apoi sa ne gandim care este cea mai potrivita modalitate de impachetare, si, bineinteles, sa ne amintim sa il luam cu noi a doua zi. Pentru a va usura putin munca, ne-am gandit sa povestim astazi despre cum sa pregatim un pachet apetisant, fara a pierde mult timp. Iata 6 sfaturi care te pot ajuta:
1. Alimente pe care le mananci cu placere
2. Secretul pentru a manca salata in fiecare zi este varietatea
3. Infasoara fructele in servetele de bucatarie
6. Organizeaza-te
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii