Pregatirea pachetului, desi poate parea o activitate banala si foarte simpla, ne poate da adevarate batai de cap. In primul rand, trebuie sa ne hotaram asupra alimentelor sau preparatelor pe care vrem sa le savuram, apoi sa ne gandim care este cea mai potrivita modalitate de impachetare, si, bineinteles, sa ne amintim sa il luam cu noi a doua zi. Pentru a va usura putin munca, ne-am gandit sa povestim astazi despre cum sa pregatim un pachet apetisant, fara a pierde mult timp. Iata 6 sfaturi care te pot ajuta:
1. Alimente pe care le mananci cu placere
2. Secretul pentru a manca salata in fiecare zi este varietatea
3. Infasoara fructele in servetele de bucatarie
6. Organizeaza-te

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii