Congelarea este o modalitate foarte buna de a pastra proaspete o multime de alimente si de mancaruri precum carnea, supa sau branza. Totusi, daca sunteti genul de persoana care pune cu adevarat accent pe gustul preparatelor, trebuie sa stiti ca exista cateva tipuri de mancare care nu ar trebui congelate vreodata. Iata care sunt acestea.
Salata, castravetii, ceapa, telina. Aceste legume isi pierd foarte repede culoarea atunci cand sunt tinute la congelator. In plus, raman fara aroma si isi modifica textura.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii