Congelarea este o modalitate foarte buna de a pastra proaspete o multime de alimente si de mancaruri precum carnea, supa sau branza. Totusi, daca sunteti genul de persoana care pune cu adevarat accent pe gustul preparatelor, trebuie sa stiti ca exista cateva tipuri de mancare care nu ar trebui congelate vreodata. Iata care sunt acestea.
Salata, castravetii, ceapa, telina. Aceste legume isi pierd foarte repede culoarea atunci cand sunt tinute la congelator. In plus, raman fara aroma si isi modifica textura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii