Pentru a fi plini de energie, fructele şi legumele proaspete alături de sucuri pline de vitamina C sunt exact ce vă trebuie. Fiskars vine cu ajutoare! Ustensilele FunctionalForm fac pregătirea gustărilor din fructe şi legume să fie floare la ureche. Noi le-am testat şi sunt foarte utile. 
 

Cuţitul pentru decojit este ideal pentru curăţat cartofi, morcovi şi alte legume. Are o formă ergonomică şi un mâner non-aderent care face mânuirea uşoară. Când sunteţi la birou, puteţi foarte uşor înlocui gustarea dintre mese cu felii de morcov proaspăt. Sănătos şi bun!


 Curăţitorul cu lama mobilă, montată în cruce vă ajută la curăţatul legumelor cu formă alungită precum sparanghelul. 
 Vârful său poate fi folosit pentru îndepărtarea “ochilor”.  Are o formă ergonomică şi este uşor de mânuit.

 

Lama de oţel a tăietorului de mere taie mărul în opt felii şi îndepărtează miezul în acelaşi timp. Feliile de măr sunt lăsate în bol, gata pentru servit.
 
Pentru sucuri proaspete de portocale sau lămâi, puteţi folosi presa pentru citrice. Grătarul în formă de inel din silicon reţine seminţele şi pulpa atunci când turnaţi. Este detaşabil şi uşor de curăţat. Poziţia mânerului oferă o golire comodă. Este uşor de manevrat şi se pot stoarce cu uşurinţă şi citrice mari, ca de exemplu grapefruit. 

 
Aşadar, tot ce aveţi de făcut este să alegeţi legumele şi fructele care vă plac şi să vă bucuraţi de gustul proaspăt şi aromat! 
 
Gama de ustensile de bucătărie FunctionalForm include numeroase articole inovatoare cu particularităţi unice, concepute să acopere un domeniu larg de nevoi în bucătăria modernă. Gama conţine articole fabricate din material plastic rezistent, multe cu suprafaţă Softouch®, precum şi nailon ranforsat cu fibră de sticlă, totul pentru rezistenţă mai bună, greutate redusă şi durabilitate.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Sunt foarte utile in bucatarie!