Inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare (ANSVSA) au realizat controale care au vizat mai multi agenti economici din tara si au descoperit ca fiind contaminate cu bacterii Escherichia Coli (E.Coli) 14 probe din carne de oaie, vita, pasta de mici sau lapte puse la vanzare in restaurante si magazine din tara. Controalele ANSVSA s-au desfasurat in perioada 8 august - 2 septembrie si au vizat determinarea prezentei Escherichia Coli in produsele alimentare.
Sursa foto: brst.ro
Sursa articol: digi24.ro
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii