Conform unui comunicat ANSVSA, 1.500 de kilograme de piept de pui importate din Polonia au fost depistate ca fiind infectate cu Salmonella. "Directia Sanitara Veterninara si pentru Siguranta Alimentelor a notificat, in data de 09.05.2016, prin Sistemul Rapid de Alerta pentru Alimente si Furaje, despre depistarea Salmonella spp., in probele prelevate dintr-un produs de carne de pasare provenit din Polonia. In cadrul programului de autocontrol, un operator autorizat pentru procesare carne de pui a prelevat probe dintr-un sortiment de produse din carne de pui (frigarui de pui crud congelat) si le-a trimis pentru a fi analizate de laboratorul sanitar veterinar si pentru siguranta alimentelor din cadrul DSVSA Bihor. Pieptul de pui congelat folosit pentru obtinerea acestui preparat era de 1.500 de kilograme, din care 1.100 de kilograme au fost utilizate pentru obtinerea frigaruilor, restul de 400 de kilograme fiind depozitate in cadrul unitatii."
In orice caz, poate ar fi mai bine sa evitati in aceasta perioada carnea de pui, mai ales cea importata din Polonia.
Sursa articol: digi24.ro
Sursa foto: mihalceamanuela.wordpress.com
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii