Biscuiti deliciosi cu unt si musli – o gustare pentru orice varsta!

Biscuitii sunt o varianta de desert rapid, delicios si, de ce nu, satios! Adorati de copiii din intreaga lume, biscuitii cu unt si musli s-au impus rapid si ca preferatii adultilor. Acesti biscuiti rapizi (mai putin de jumatate de ora va trece pana ii vei putea devora!) au un gust absolut fantastic, care te va seduce inca de la prima degustare. Recomandati pentru gustarea copiilor de la scoala (alaturi de un iaurt sau un fruct), acestia pot fi alegerea ideala si pentru picnic! Vestea buna este ca ii poti consuma in orice moment al zilei, oriunde. Achizitioneaza-ti si un borcan special pentru pastrarea biscuitilor si pregateste-i cat de des doresti!

Biscuiti deliciosi cu unt si musli – o gustare pentru orice varsta!

Ingrediente:

100 g unt cu continut redus de grasime KOLIBA
100 g zahar brun
300 g musli cu fructe (stafide, coacaze, merisoare)

Metoda de preparare:

Toate ingredientele se cantaresc si se pastreaza la temperatura camerei pentru ~15 minute inainte de utilizare. Cuptorul se preincalzeste pentru ~15 minute la 170C.
Intr-o tigaie se pun la incalzit untul cu continut redus de grasime KOLIBA si zaharul pana se topeste zaharul. Compozitia se adauga intr-un bol peste musli si se amesteca pana ce acestia devin imbibati in mixul de unt si zahar. Se lasa la racit pentru ~5 minute.

Intr-o tava de prajituri se pune hartie de prajituri si se unge cu unt KOLIBA. Compozitia se imparte cu o lingura si se aranjeaza in tava in forme rotunde mari. Biscuitii se coc pentru ~15 minute sau pana devin aurii.

Dupa ce au fost scosi din cuptor se lasa la racit pentru ~5 minute, dupa care se scot din tava cu o spatula de plastic.
Reteta realizata de Chef Gabriela Simion.
 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise